Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Bernabeun kirkkaat valot häikäisee? – Casemiron korvaajaksi hankittu ranskalaistähti tuskailee pelinsä kanssa

Santiago Bernabeu
AOP

Real Madridissa pelaava Aurelien Tchouameni on jäänyt tällä kaudella kauas häneen kohdistuneista odotuksista. Ranskalaisen otteet ovat jättäneet paljon toivomisen varaa ja lähteiden mukaan Santiago Bernabeulla ollaan huolestuneita hänen vireestään.

Valtavalla 80 miljoonan euron hintalapulla Real Madridiin viime kesänä AS Monacosta saapunut Aurelien Tchouameni, 23, aloitti uudessa seurassaan todella vakuuttavasti.

Realin keskikenttä koki suuren muutoksen Casemiron pakattua laukkunsa ja suunnattua Manchester Unitediin. Bernabeulla oltiin varmoja, että Tchouameni pystyisi täyttämään brasilialaisen jättämän aukon, mutta toisin on käynyt.

Casemiro on näyttänyt arvonsa Unitedissa ottamalla käytännössä koko joukkueen reppuselkään ja Realissa ollaan tuskailtu hänen lähtönsä jälkeen.

Madrid on edelleen mukana La Ligan mestaruustaistelussa ja vahvoilla myös UCL:n pudotuspelivaiheessa, mutta kummankaan kilpailun suurimmaksi ennakkosuosiksi Los Blancosia on vaikea laskea.

Yksi Carlo Ancelottin miehistön ongelmakohdista on ollut juuri keskikentän keskusta. Viime aikoina Tchouameni on jäänyt pienemmälle vastuulle ja Ancelotti on peluuttanut hänen paikallaan joko Toni Kroosia tai Eduardo Camavingaa.

Tchouameni on kärsinyt talvitauon jälkeen vammoista, jotka ovat osittain vaikuttaneet hänen pelaamiseensa, mutta ryhtiliike on tapahduttava ennemmin tai myöhemmin. Muussa tapauksessa isot ovet käyvät toiseen suuntaan.

Lähde: Football Espana

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga