La Liga

Kaksi ulosajoa ja kolme rangaistuspotkua: La Liga-ottelussa kiehui toden teolla

La Liga Espanja

Cadiz ja Getafe mittelivät paremmuudestaan La Ligan perjantain ainoassa ottelussa. Pistejakoon päättyneessä pelissä riitti draamaa ja kolme ottelun neljästä maalista syntyi pilkuta. Tämän lisäksi molemmille joukkueille tuomittiin punainen kortti.

Cadizin ja Getafen välisestä kamppailusta ei vauhtia puuttunut. Punapaitainen Getafe aloitti aggressiivisella prässillä ja pystyi pakottamaan isännät ahtaalle ensimmäisellä puoliajalla.

Djenelle tarjoutui huikea tilaisuus viedä joukkueensa johtoon kulmapotkun jälkitilanteesta, mutta kaukana maaliltaan ollut Cadiz-vahti, Jeremias Ledesma, heittäytyi upeasti vedon tielle. Borja Mayoral laukoi seuranneen irtopallon taivaan tuuliin.

Getafe painoi ensimmäisen puolituntisen päälle, mutta avausmaalista vastasi Cadizin Ruben Sobrino, joka puski pelivälineen voimalla tolpan juureen.

Vieraat tulivaat tasoihin reilun tunnin pelin jälkeen, kun joukkueelle tuomittiin rangaistuspotku. Enes Ünal viimeisteli tyylikkäästi laukomalla pallon vastustamattomasti vasempaan yläkulmaan.

Getafen Domingos Duarte osui omalla rangaistusalueellaan kädellään palloon ja tuli ulosajetuksi toisen keltaisen korttinsa myötä. Ruben Alcaraz vei isännät johtoon pilkulta.

Pisteet näyttivät satavan kotijoukkueen laariin, mutta rikkonaisen ottelun lisäajan 10. minuutilla pallo vietiin jälleen pilkulle, tällä kertaa vieraiden hyökkäyspäässä. Iza Carcelén otti tuomion yhteydessä suoran punaisen kortin epäurheilijamaisesta käytöksestä.

Ünal asettui jälleen vetovastuuseen ja kylmänviileä viimeistely tarkoitti ottelun päättymistä 2-2 tasalukemiin.