Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Legendalta ei löydy luottoa Spursin UCL-mahdollisuuksiin: “FA Cupista putoaminen oli todella kova isku…”

Tottenham Hotspur
Pixabay

Tottenham pelaa parhaillaan Mestarien liigan ottelua AC Milania vastaan, mutta jalkapallolegenda, Glenn Hoddle, uskoo, että Spurs menetti ainoana mahdollisuutensa taistella pokaaleista putoamalla FA Cupista.

Antonio Conten valmentama Tottenham Hotspur on edelleen mukana Mestarien liigassa ja pelaa parhaillaan pudotuspelien toista osaottelua AC Milania vastaan.

Pohjoislontoolaiset ovat edellisen kerran päässeet juhlimaan turnausvoittoa vuonna 2008, jolloin joukkue vei liigacupin nimiinsä.

Tämän jälkeen pettymykset ovat seuranneet toisiaan. Spurs putosi hiljattain FA Cupista Sheffield Unitedin käsittelyssä.

Brittilegenda, Glenn Hoddle, uskoo, että tappion myötä Tottenham menetti ainoan realistisen mahdollisuuden taistella tällä kaudella pokaalista.

– FA Cupista putoaminen oli todella kova isku Tottenhamille, sillä kyseessä oli ainoa kilpailu, jonka he olisivat pystyneet voittamaan.

– Totuuden nimissä olin hieman yllättynyt, etteivät he pelanneet Sheffieldiä vastaan parhaalla kokoonpanollaan. Tämä oli varmasti kova pettymys kaikille Spurs-faneille, mutta se on nyt mennyttä.

– On eri asia tippua Liverpoolille tai Manchester Unitedille, mutta Sheffieldille putoaminen kasaa paineita Milan-otteluun. Heidän yksinkertaisesti täytyy onnistua.

Tottenhamin ja AC Milanin välinen kamppailu on kirjoitushetkellä 0-0 lukemissa. Milan on tällä hetkellä jatkopaikassa kiinni voitettuaan avausosan 1-0.

Lähde: Eurosport

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga