Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Dortmundin tähdeltä painavaa tekstiä Chelsea-ottelun tuomaristolle: “Päätös oli täysi vitsi”

Borussia Dortmund
Pixabay

Kuten aiemmin uutisoimme, Chelsea kaatoi Borussia Dortmundin ja eteni Mestarien liigan puolivälieriin. Ottelussa nähtiin useita kiistanalaisia tilanteita, kuten Kai Havertzin uusittu rangaistuspotku. Dortmundin tähti, Jude Bellingham, esitti tilanteesta oman näkemyksensä.

Chelsea sai Borussia Dortmundia vastaan hieman kyseenalaisen rangaistuspotkun, kun pallo osui rangaistusalueella Marius Wolfin käteen.

Dortmund-pelaajan käsi oli lähellä vartaloa, eikä hän yrittänyt tehdä itsestään isompaa tai vaikuttaa kädellään pallon lentorataan.

Osuma oli kuitenkin selkeä, eikä tuomiota voi pitää huutavana vääryytenä. Kai Havertz epäonnistui yrityksessään, mutta pilkku uusittiin molempien joukkueiden pelaajien lähdettyä liikkeelle liian aikaisin.

Borussia Dortmundin tähtipelaaja, Jude Bellingham, oli silti luonnollisesti eri mieltä tuomarin kanssa. Englantilainen kommentoi tilannetta ottelun jälkeen.

– Mielestäni pelaajat olivat suhteellisen lähekkän toisiaan, enkä tiedä mitä tuollaisessa tilanteessa voi tehdä (välttääkseen käsivirheen).

– Heidän välimatkansa oli lyhyt, mutta en halua joutua ongelmiin (valittamalla). Se mikä minua eniten häiritsee on, että heidän rangaistuspotkunsa uusittiin. Päätös oli täysi vitsi.

Myös Bellinghamin joukkuetoveri, Emre Can, oli tyytymätön erotuomarin tekemiin päätöksiin.

– Emme ansainneet tälläistä lopputulosta, mutta hävisimme tuomarin takia.

Lähde: Eurosport

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga