Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Lähde: Leicesterin pelaaja siirretty sivuun joukkueen vahvuudesta kommenttiensa vuoksi – “Tuntuu oudolta”

Leicester City
Pixabay

Leicester Cityn järkälemäinen puolustaja Jannik Vestergaard on jäänyt Brendan Rodgersin alaisuudessa lähes olemattomalle vastuulle. Viimeaikaisten tapahtumien jälkeen alkaa näyttämään entistä enemmän siltä, että pelaavaan kokoonpanoon ei välttämättä ole enää asiaa.

Southamptonissa vakuuttavia otteita esittänyt Jannik Vestergaard siirtyi kaksi vuotta sitten Leicester Cityn paitaan. Kaikki ei ole kuitenkaan mennyt King Power Stadiumilla toiveiden mukaisesti ja tällä kaudella pitkänhuiskea tanskalainen ei ole pelannut ollenkaan Valioliigaa.

Viime kaudella mies pelasi kaikissa kilpailuissa yhteensä 20 kamppailua, mutta tällä kaudella vastuuta on tullut pelkästään cup-otteluissa.

Mies avautui roolistaan ja kertoo pelaamattomuuden tulleen täytenä yllätyksenä.

– Tunsin todella, että Brendan Rodgers halusi minut tänne. Kun edustin vielä Southamptonia olin yhteydessä hänen kanssaan.

– Hän soitti minulle henkilökohtaisesti noin puolitoista vuotta ennen ennen siirtoani ja vakuutteli minua vaihtamaan Leicesterin paitaan.

– Keskustelimme paljon, joten he tiesivät täysin minkälaisen pelaajan he tulevat saamaan.

– Tuntuu oudolta, ettei minulle olekaan yhtäkkiä minkäänlaista käyttöä.

Lähteiden mukaan Vestergaardin antamat kommentit eivät olleet Rodgersin mieleen ja pelaajan kerrotaan harjoittelevan toistaiseksi erillään muusta joukkueesta.

Lähde: Football365

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga