Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Yksi aikakausi tulossa päätökseensä: Roberto Firmino jättää Anfieldin taakseen

Roberto Firmino
AOP

Roberto Firminon Liverpool-ura on tulossa päätökseensä tämän kauden jälkeen. Brassihyökkääjä ilmoitti hiljattain lähtevänsä Anfieldiltä, kun hänen sopimuksensa päättyy kesällä.

Liverpoolin manageri Jürgen Klopp vahvistaa, että seuraa vuodesta 2015 lähtien edustanu Roberto Firmino lähtee kauden jälkeen kohti uusia haasteita.

Firmino on toistaiseksi ehtinyt pelata 249 valioliigaottelua, joiden aikana hän on tehnyt 79 maalia ja antanut 50 maalisyöttöä.

Klopp kommentoi Firminon päätöstä Valioliigan verkkosivuilla ennen Liverpoolin lauantaista Bournemouth-ottelua:

– Hän kertoi siitä minulle. Olenko yllättynyt? Kyllä hieman. Tämä ei kuitenkaan tullut täysin puun takaa ja ymmärrän hänen päätöstään. Hänellä oli mahdollisuus jatkaa tai lähteä ja hän valitsi lähtemisen.

– Kunnioitan hänen päätöstään. Tälläistä tapahtuu ja on täysin normaalia lähteä eri suuntiin pitkän yhteisen matkan jälkeen.

Firmino sai upean vastaanoton tultuaan vaihdosta sisään viime sunnutaina. Brasilialainen onnistui maalinteossa Liverpoolin voittaessa Manchester Unitedin peräti 7-0.

– Oli erityinen hetki, kun Firmino tuli kentälle siinä ottelussa. Rakastin hänen saamaansa vastaanottoa. Hän kertoi minulle haluavansa päättää tämän upean tarinan parhaalla mahdollisella tavalla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga