Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Nähdäänkö näiden seurojen välillä valmentajaruletti kauden päätyttyä? – Mitä tekee Conte, Ancelotti ja Pochettino?

Mauricio Pochettino
AOP

Antonio Conten sopimus Tottenham Hotspurin kanssa on katkolla tämän kauden jälkeen. Italialaisen on yleisesti uskottu olevan vaihtamassa maisemaa ja hänen korvaajakseen on mediassa kaavailtu tuttua miestä.

Tottenham Hotspurin kautta on jälleen vaivanneet tutut ongelmat. Hyviä tuloksia seuranneet notkahdukset ovat tulleet surullisen tutuksi ja tasaisuuden puuttuminen on vaivannut Antonio Conten ryhmää viime vuosien tavoin.

Italialaistaktikko on jäämässä ilman sopimusta kuluvan kauden jälkeen ja hänen on yleisesti uskottu olevan halukas vaihtamaan maisemaa.

Conten seuraajaksi on kaavailtu Mauricio Pochettinoa, joka teki pitkään hyvää työtä pohjoislontoolaisten peräsimessä.

Lähteet kertovat Spursin päävalmentajakuvioista seuraavasti:

– Pochettino on avoin paluulle Tottenhamin peräsimeen, jos Conte päättää jättää tehtävänsä. Conte tulee todennäköisesti lähtemään sopimuksensa päätyttyä.

Spursin johtoporras on jakautunut sen suhteen kannattaisiko Pochettino tuoda takaisin seuraan, sillä hän ei ole ainoa vaihtoehto.

Real Madridin Carlo Ancelottin tulevaisuus on niin ikään epävarma tämän kauden jälkeen ja Florentino Perez on ollut jo pidemmän aikaa kiinnostunut Pochettinosta.

Viime kesällä PSG:stä lähtöpassit saanut Pochettino ei ole toistaiseksi itse avannut tulevaisuudensuunnitelmiaan.

Lähde: Eurosport

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Siirtouutiset