Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähde: Juve virittelee 40 miljoonan tarjousta – Palaako Atleticon maailmanmestari Serie A:han?

Rodrigo De Paul
AOP

Rodrigo De Paulin ura Atletico Madridissa saattaa olla tulossa päätökseensä. Argentiinan kanssa maailmanmestaruutta juhlinut keskikenttäpelaaja on Juventuksen kiikarissa, joka virittelee hänestä 40 miljoonan euron tarjousta.

Udinesesta kaksi vuotta sitten Atletico Madridiin saapunut Rodrigo De Paul saattaa olla vaihtamassa osoitetta.

Italian liigassa hyviä otteita esittänyt De Paul ei ole pystynyt samanlaisiin suorituksiin Metropolitanolla, joka on johtanut kovaan kritiikkiin.

Rojiblancosin kannattajat ovat olleet niin näreissään argentiinalaisen epätasaisuudesta, että hänelle ollaan vihelletty useaan otteeseen otteluiden aikana.

Qatarin MM-turnauksessa De Paul kuitenkin osoitti jälleen laatunsa ja oli tärkeässä roolissa Albicelesten matkalla maailmanmestaruuteen. Otteet ovat parantuneet myös seurajoukkuetasolla, mutta matka saattaa silti olla jatkumassa.

De Paulin pitkä sopimus on voimassa vuoteen 2026 asti. Juventus on lähteiden mukaan silti virittelemässä hänestä tarjousta jo tulevan kesän aikana.

Raporttien mukaan Bianconeri pyrkii houkuttelemaan De Paulia noin 40 miljoonan euron arvoisella pahvilla, joka olisi kohtuuhinta keskikentän työmyyrästä.

Juve kaipaa kipeästi vahvistuksia joukkueeseensa, sillä usean avainpelaajan uskotaan olevan lähdössä kesällä muihin maisemiin.

Lähde: Football Espana

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset