Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Mestarien liiga

PSG jälleen laulukuoroon Bayernin käsittelyssä: “Joukkueen sisällä tuntuu aina olevan ongelmia”

PSG
Pixabay

PSG:n matka tyssäsi jälleen kerran ennen aikojaan Mestarien liigassa. Jättimäisellä rahavirralla operoiva ranskalaisseura kaatui täysin ansaitusti Bayern Müncheniä vastaan. Kahden osaottelun yhteismaalit merkattiin 3-0 saksalaisten hyväksi.

Ranskan ökyseura PSG:n rakenteet nakertelevat liitoksissaan. Pariisilaisten tähtisikermää on kasattu vuosien ajan vain yhtä ja ainoaa tavoitetta varten.

Himoittu Mestarien liigan pytty jää tälläkin kaudella saavuttamatta, joka tarkoittaa sitä, että Parc des Princesillä on pitkä peiliin katsomisen paikka.

Joukkueessa pelaa toinen toistaan nimekkäämpiä supertähtiä, kuten Neymar, Kylian Mbappe ja Lionel Messi.

Tästä huolimatta kaupungissa juhlitaan tälläkin kaudella todennäköisesti ‘’vain’’ kotimaan mestaruutta.

Bayern München teki jälleen kerran tarvittavan ja jatkaa ansaitusti seuraavalle kierrokselle. Entinen valioliigapelaaja, Joe Cole, avasi sanaisen arkkunsa PSG:n nykytilanteesta.

– Ero Bayernin ja PSG:n välillä on siinä, miten joukkuetta johdetaan. PSG on tehnyt vuosien varrella valtavia hankintoja, mutta joukkueen sisällä tuntuu aina olevan ongelmia.

– Bayernin kohdalla kaikki on toisin ja mahdolliset ongelmat käsitellään suljettujen ovien takana. He osoittavat luonnetta aina tärkeillä hetkillä. Bayernia johdetaan oikein ja kaikki toimii viimeisen päälle.

Lähde: Eurosport

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga