Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Mestarien liiga

Asiantuntijalta täyslaidallinen PSG:n suuntaan: “Mbappen on lähdettävä seurasta”

PSG
AOP

Kuten tässä vaiheessa hyvin tiedetään, PSG:n matka tyssäsi Mestarien liigan neljännesvälierävaiheessa. Kylian Mbappe kommentoi joukkueensa tunnelmia tappion jälkeen. Asiantuntija Jamie Carragher kertoi oman näkemyksensä PSG:n nykytilasta.

Paris Saint-Germain ei pystynyt missään vaiheeessa laittaamaan Bayern Müncheniä riittävän ahtaalle ja parempi joukkue eteni puolivälieriin.

Vaikka PSG:n arpaonni oli kenties kovin mahdollinen ei päätä auta painaa pensaaseen. Tehtävän epäonnistuminen on tähtisikermälle vaikea niellä, jonka myös supertähti Kylian Mbappe myönsi ottelun jälkeen.

– Olemme erittäin pettyneitä, ranskalainen kertoi.

– Meidän täytyy kääntää nopeasti katseemme tulevaan ja tehtävä parhaamme. Bayernin joukkue on rakennettu voittamaan Mestarien liiga.

– Aina kauden alusta lähtien olen sanonut, että me tulemme tekemään kaikkemme. Tämä on tällä hetkellä maksimitasomme. Me palaamme nyt normaaliin päiväjärjestykseen ja keskitymme kotimaan liigaan.

Asiantuntija, Jamie Garragher, latasi tylyä tekstiä ranskalaisseuran suuntaan.

– Olen iloinen, että PSG on ulkona. En tykkää koko heidän konseptistaan. He eivät ole joukkue vaan sekasortoinen ryhmä yksilöitä.

– He ovat tippuneet viisi kertaa edellisen seitsemän kauden aikana 16 parhaan joukosta. He ovat käyttäneet enemmän rahaa kuin kukaan muu ja heillä on parhaat pelaajat. Mbappen täytyy lähteä seurasta.

Lähde: Daily Mirror

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga