Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Siirtouutiset

PSG tavoittelee debyyttikaudellaan loistanutta Newcastle-topparia

Newcastle United
Pixabay

Newcastle Unitedin takalinjoilla vakuuttavia otteita esittänyt Sven Botman on viimeisten raporttien mukaan Paris Saint-Germainin kiikarissa. Miehen nykyinen sopimus on voimassa vuoteen 2027 asti.

Sven Botman siirtyi viime kesänä Ranskan liigassa pelaavasta LOSC Lillestä Newcastle Unitedin riveihin ja on esiintynyt vakuuttavasti debyyttikaudellaan Englannissa.

Botmanin hyvät otteet eivät ole jääneet huomaamatta myöskään PSG:ltä, joka oli miehen perässä jo tämän pelatessa  Ligue 1:ssä.

Pariisilaisten pelaajasiirroista vastaava Luis Campos on tiettävästi vakuuttunut siitä, että Botmanista on kehittymässä yksi Euroopan johtavista keskuspuolustajista.

Newcastlen ei kuitenkaan uskota olevan kovinkaan halukas luopumaan pelaajasta, joka on nostanut osakkeitaan roimasti saavuttuaan St. James’ Parkille.

Magpies maksoi Botmanista 37 miljoonan siirtokorvauksen ja pelaaja on ollut jokaisen euron arvoinen.

Eddie Howen miehistö on ollut hyvässä iskussa tällä sesongilla ja tavoitteet ovat tiettävästi korkealla myös tulevilla kausilla.

Newcastlen kone on hieman yskähdellyt viime viikkoina, mutta joukkue on edelleen mukana taistelussa ensi kauden Mestarien liiga-paikoista.

Seuralla ei tunnetusti ole rahasta pulaa, joten on epätodennäköistä, että Botmania päästetään lähtemään ainakaan tulevan kesän aikana.

Lähde: inews.co.uk

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset