Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Chelsean hyökkääjä haluaa vaihtaa maisemaa: “Mielipiteeni hänestä on selkeä”

Stamford Bridge
Pixabay

Mason Mountin tulevaisuudella ollaan spekuloitu brittimediassa runsaasti. Englantilaishyökkääjän sopimus on päättymässä vuoden päästä kesällä. Bluesin manageri, Graham Potter ottaa pelaajansa tilanteeseen kantaa.

Chelseassa aiempaa pienemmälle vastuulle jääneen Mason Moutin tilanteesta on esitetty monenlaisia erilaisia arvioita. Useimpien raporttien mukaan englantilaishyökkääjä on kuitenkin tyytymätön asemaansa Stamford Bridgellä.

Miehen uskotaan pyrkivän vaihtamaan seuraa tulevan siirtoikkunan aikana. Länsi-Lontoon ylpeys on ollut tällä kaudella enemmänkin naurun aihe ja joukkueen pelaaminen on tökkinyt pahasti Valioliigassa.

Mountin uskotaan haluavan pelata Mestarien liigaa ensi kaudella ja se on kaikkea muuta kuin varmaa Chelseassa.

Bluesin päävalmentaja, Graham Potter, kommentoi Mountin tilannetta perjantaina.

– Lopulta kaikki tulee riippumaan seuran tahdosta ja Masonista itsestään. Olen keskustellut hänen kanssaan lukemattomia kertoja niin jalkapallosta kuin myös muista elämään liittyvistä asioista.

– Mielipiteeni hänestä on selkeä. Ensinnäkin hän on mahtava persoona, mutta joskus tälläisiä asioita tapahtuu (siirtohuhut).

– Tälläinen tilanne on aina monimutkainen, joten on parasta, etten ota siihen kantaa. Annan seuralle ja pelaajalle rauhan miettiä yhdessä molempia osapuolia tyydyttävää ratkaisua.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset