Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Manageripotkut häämöttävät? – Joutuuko lontoolaisjoukkueen valioliigalegenda kilometritehtaalle?

Patrick Vieira
AOP

Crystal Palacen kausi on sujunut haastavissa merkeissä. Eagles on sarjataulukon 12. sijalla voitettuaan vain kuusi peliä 25:stä mahdollisesta. Huhujen mukaan vuodesta 2021 joukkueen managerina toiminut Patrick Vieira saattaa joutua piakkoin etsimään itselleen uutta työpaikkaa.

Lontoolaisseura Crystal Palace on ongelmissa. Joukkue pelaa vaikeaa kautta ja varsinkin talvitauon jälkeen Eaglesin pelaaminen on tökkinyt pahemman kerran.

Palace ei ole voittanut ainoatakaan edellisestä yhdeksästä ottelustaan, joten voittotili on avaamatta kokonaan toistaiseksi kuluvan kalenterivuoden aikana.

Joukkue on kärsinyt merkittävistä hyökkäyspään ongelmista ja maalinteko on ollut Patrick Vieiran miehistölle yhtä tuskaa.

Vastustajan maaliverkko on heilunut koko kauden aikana vaatimattomat 21 kertaa. Palacen johtoportaan kerrotaan olevan erittäin huolestunut joukkueen viimeaikaisista otteista, jonka myötä Vieiran asema joukkueen peräsimessä on nostettu tapetille.

Vaikka Eagles on toistaiseksi vielä sarjataulukon keskikastissa, ei putoamisviivaan ole matkaa kuin viisi pistettä. Palacella on 13 ottelua pelaamatta, joten paljon ehtii vielä tapahtua.

Vieira toivoo varmasti, että Wilfried Zahan paluu pelaavaan kokoonpanoon alkaa pikkuhiljaa näkyä myös pistepussissa.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga