Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Antonio Conten lähtölaskenta käynnissä? – “Ei ole oikein, jos kaikki paine kohdistuu minuun”

Tottenham Hotspur
AOP

Tottenhamin ympärillä kuohuu edelleen. Lontoolaisseura on ulkona kaikista tämän kauden cup-turnauksista, joka on luonnollisesti raju pettymys. Antonio Conte ei säästellyt sanojaan kritisoidessaan omaa joukkuettaan ja otti silmätikukseen myös Spurs-fanit.

Antonio Conten lähtölaskenta on virallisesti käynnissä. Ainakin erittäin suurilla kertoimilla.

Tottenham on jälleen kerran menettänyt mahdollisuutensa kaikkiin mahdollisiin pokaaleihin pudottuaan jokaisesta cup-turnauksesta. Valioliigan kärki on niin ikään auttamattoman kaukana.

Keskiviikkonen Mestarien liiga-tappio AC Milanille saattaa koitua Conten kohtaloksi. Italialaisen sopimus on päättymässä kesällä, eikä tällä hetkellä mikään puhu hänen jatkonsa puolesta.

Tilannetta tuskin auttaa se, miten kokenut manageri puhui Milan-pelin jälkeen joukkueestaan ja sen kannattajista.

– Se mitä tapahtuu kentällä on kaikkein tärkeintä, Conte painotti.

– Taktiikan merkitystä ei sovi vähätellä, mutta kaikki lähtee oikeanlaisesta asenteesta ja voitontahdosta. Me olemme kehittyneet tällä saralla, mutta emme riittävästi. Kaikkien täytyy tehdä töitä toistensa eteen ja uhrautua joukkueen vuoksi. Me olemme välillä liian pehmeitä.

Conte kritisoi myös Milan-ottelussa omilleen viheltäneitä Tottenham-faneja.

– Kannattajien kärsivällisyys on loppunut ja he vaativat pokaaleita. Se ei auta, koska olemme joukkueena murrosvaiheessa. Ei ole oikein, jos kaikki paine kohdistuu minuun ja tekemiini päätöksiin.

Lähde: Daily Mail

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga