Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

ManU-tähden tilanteesta huojentavia uutisia: “Hän tulee palaamaan vahvuuteemme”

Christian Eriksen
AOP

Manchester United menetti alkuvuodesta tärkeän palasen pelistään, kun Christian Eriksen loukkaantui vakavasti. Red Devilsin managerin, Erik ten Hagin, mukaan tanskalaisen kuntoutus on sujunut suunnitelmien mukaan ja hollantilaisluotsi kertoo uskovansa näkevän Eriksenin kentällä vielä tämän kauden aikana.

Christian Eriksenin siirtyminen Manchester Unitediin nostatti viime vuonna hieman kulmakarvoja.

Tanskalaistähti nousi kuitenkin nopeassa ajassa yhdeksi Erik ten Hagin luottomiehistä ja varsinkin yhteispeli Bruno Fernandesin kanssa on ollut paikoitellen säkenöivän kaunista.

Tammikuun lopulla tapahtunut loukkaantuminen oli järkyttävä takaisku koko joukkueen kannalta.

United on pystynyt muovaamaan pelaamistaan niin, ettei tanskalaisen puuttuminen ole paistanut otteissa muutamaa poikkeusta lukuunottamatta.

Miehen toivotaan kuitenkin tervehtyvän pian, ja Erik ten Hag kertookin ManU-fanien kannalta positiivisia uutisia.

– Uskon, että Eriksen pääsee vielä kentälle tämän kauden puitteissa. En osaa arvioida tarkkaa ajankohtaa, mutta olen ymmärtänyt, että hänen kuntoutumisensa on sujunut hyvin.

– Hän tulee palaamaan vahvuuteemme, mutta ei ainakaan ennen maajoukkuetaukoa. Hän on ollut mukana joukkueen toiminnassa koko ajan siltä osin, kun on pystynyt.

– Hän on kuitenkin keskittynyt kuntoutumiseensa, joka on hyvä asia, sillä tarvitsemme kaikkia pelaajiamme.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga