Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Graham Potter avautuu jättihankkinnan vähäisestä peliajasta: “Joskus on tarpeen ottaa askel taaksepäin”

Graham Potter
AOP

Chelsean päävalmentaja Graham Potter ottaa kantaa superhankinta Mykhaylo Mudrykin rooliin joukkueessa. Mediassa on kummastelu viime aikoina Potterin päätöstä säästellä ukrainalaistähteä.

Arsenal vaikutti olevan kaikkein lähimpänä Mykhaylo Mudrykin hankintaa, mutta superahjakkuus päätyi lopulta Chelsean riveihin kaiken myllerryksen jälkeen.

Toistaiseksi odotettu säkenöinti on kuitenkin jäänyt näkemättä, muutamia oivaltavia ratkaisuja lukuunottamatta.

Ukrainalaispelaajan otteista on puuttunut tasaisuus, jonka myötä vaihtopenkki on tullut yhä tutummaksi.

Bluesin manageri, Graham Potter, avaa nyt Mudrykin tilannetta medialle.

– On selvä asia, että kaikki haluavat pelata, sillä vain pelaamalla voi tapahtua riittävää kehitystä. Samaan aikaan on kuitenkin muistettava, ettei asiat ole niin yksinkertaisia, eikä kukaan astu valmiiseen pöytään.

– Joskus on tarpeen ottaa askel taaksepäin ja tarkasteltava tilannetta. Pelaavan kokoonpanon valitseminen on monen asian summa ja minä tarkastelen kokonaisuutta.

– Toivottavasti Mudryk on voinut hyötyä siitä ajasta, jonka hän on ehtinyt viettää täällä. Ei ole kuitenkaan helppoa saapua uuteen liigaan ja joukkueeseen kesken kauden.

– Totuttelu vaatii aina oman aikansa. Tiedän, että ihmiset kiinnittävät paljon huomiota hänen siirtosummaansa, mutta sillä ei ole mitään tekemistä hänen sopeutumisensa kanssa.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga