La Liga

Real Madrid selvisi shokkialusta – Tuttu mies nousi jälleen esiin: “Hänen asenteensa oli esimerkillinen”

Santiago Bernabeu
Unsplash

Real Madrid toipui vierasjoukkue Espanyolin salama-alusta ja otti lopulta selkeän 3-1 voiton Santiago Bernabeulla. Los Blancos-käskyttäjä, Carlo Ancelotti, hehkutti pelin jälkeen Vinicius Junioria, joka oli jälleen kerran huimalla pelipäällä.

Katalonialaisseura Espanyol aloitti ennakkoluulottomasti Real Madridia vastaan ja onnistui maalinteossa vain seitsemän minuutin kohdalla. Los Blancosin puolustus nukahti pahemman kerran ja Joselu viimeisteli komeasti nopean vastahyökkäyksen päätteeksi.

Vieraat saivat maalista lisää virtaa ja Thibaut Courtoisin piti venyä maalillaan parhaaseensa pitääkseen lukemat ennallaan.

Valkopaidat pääsivät pikkuhiljaa peliin paremmin mukaan ja tulosta alkoi tulla reilun parinkymmenen minuutin jälkeen.

Ilmiömäisessä vireessä oleva Vinicius Junior sai pallon laidalla, leikkasi keskustaan ja laukoi pallon vastustamattomasti takanurkkaan.

Ote siirtyi tasoituksen jälkeen entistä enemmän Carlo Ancelottin miehistölle. Eder Militao puski vielä ennen puoliaikaa joukkueensa johtoon Aurelien Tchouamenin kauniista ulkosyrjäkeskityksestä.

Toinen jakso oli lähes täydellistä valkopaitojen jyräystä joukkueen luodessa useita vaarallisia tilanteita. Marco Asensio iski viimeisen naulan Espanyolin arkkuun lisäajan kolmannella minuutilla.

Ancelotti oli hyvillä mielin pelin ratkettua ja hehkutti eritoten Vinicius Junioria.

– Hänen asenteensa oli esimerkillinen. Toivottavasti hän jatkaa samalla tavalla.

Lähde: Football Espana