Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

La Liga

Barcelonan tähtipelaaja tyytyväinen uuteen rooliinsa: “Neljän miehen keskikenttä tukee vahvuuksiani”

FC Barcelona
Pixabay

FC Barcelonan keskikenttäpelaaja, Frenkie De Jong, on ollut tällä kaudella hieman erilaisessa roolissa Xavi Hernandezin alaisuudessa. Hollantilaistähti on kuitenkin sopeutunut upealla tavalla Barcan uudistuneeseen keskikentän ryhmitykseen.

Viime kaudella Real Madridin varjoon La Ligassa jäänyt FC Barcelona on muovannut tällä kaudella ryhmitystään. Xavi Hernandez on luopunut aiemmin suosimastaan sapluunasta ja vaihtanut neljän miehen keskikenttään, joka on toiminut vähintäänkin mukiinmenevästi.

Tähtipelaaja Frenkie De Jongilla on pävitetyssä muodostelmassa aiempaa suurempi rooli, joka mahdollistaa operoimisen laajalla säteellä.

Hollannin maajoukkuemies kertoo mielipiteensä joukkueen pelaamisesta.

– Neljän miehen keskikenttä tukee vahvuuksiani, De Jong paljastaa.

– Ennen kaikkea nautin, että pääsen pelaamaan pohjapelaajan roolissa, joka sopii minulle hyvin. Minulla on aiempaa enemmän vapauksia liikkua ja nousta vastustajan linjojen väliin.

Busquets (Sergio) on auttanut minua paljon, koska hänestä huokuva rauhallisuus tarttuu kanssapelaajiin. Hän on erittäin hyvä pallollisena ja mainettaan parempi puolustamaan alaspäin.

De Jong otti kantaa myös Barcelonan lähitulevaisuuden tavoitteisiin.

– Olen ollut täällä neljä vuotta, mutta en ole koskaan voittanut liigamestaruutta. Olemme nyt lähempänä, kuin aiemmin, mutta emme tule saamaan mitään ilmaiseksi.

Lähde: Barca Blaugranes

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta La Liga