Bundesliiga

Bundesliigassa melkoinen maalijuhla – Bayern voittoon kahdeksan maalin ottelussa

Bayern Munchen
Pixabay

Bundesliigassa nähtiin melkoista ilotulitusta, kun Bayern München ja Augsburg ottivat toisistaan mittaa. Runsaasti aaltoillut ottelu päättyi lopulta kotijoukkue Bayernin 5-3 voittoon.

Bayern Münchenin ja Augsburgin taistosta ei tilanteita puuttunut. Sarjan alemmassa keskikastissa majaileva vierasjoukkue antoi todella kovan vastuksen, mutta Julian Nagelsmannin ryhmä pystyi lopulta tekemään vaadittavan eron.

Augsburg sai peliin huiman alun, kun Merigin Berisha onnistui jo kolmannella minuutilla. Manchester Citystä lainalla oleva João Cancelo kuittasi vieraiden johtomaalin reilun vartin pelin jälkeen.

Tämän jälkeen Bayern aloitti todellisen show’n ja iski kolme maalia ensimmäisen puoliajan loppuun mennessä.

Peli näytti olevan pelattu Augsburgin kannalta, mutta sitkeä vierasjoukkue ei kuitenkaan suostunut luovuttamaan.

Augsburg sai toisella puoliajalla pientä toivonkipinää, kun Berisha osui toistamiseen. Seuraavasta maalista vastasi kuitenkin jälleen Bayern.

Hyvällä pelipäällä ollut Cancelo petasi Alphonso Daviesille tekopaikan, eikä tämä erehtynyt. Vieraiden Irvin Cardona kavensi vielä lopussa, mutta loppulukemat kirjattiin 5-3 Bayernin hyväksi. Voitosta huolimatta Nagelsmann on tuskin tyytyväinen kolmeen päästettyyn maaliin.

Bayern jatkaa sarjakärjessä kahden pisteen erolla Dortmundiin. Augsburg on kolmantenatoista.