Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Joku vuoti Bayern Münchenin taktiikat medialle – Julian Nagelsmann: “Meillä on myyrä pukuhuoneessa”

Bayern München
Pixabay

Bundesliigasta kuuluu kummia. Mahtiseura Bayern Münchenin päävalmentaja, Julian Nagelsmann, on vakuuttunut siitä, että joku joukkueen pelaajista vuotaa pukuhuoneen sisäisiä asioita medialle.

Bayern Münchenin manageri, Julian Nagelsmann, on raivoissaan. Saksalainen oli suunnitellut yhdessä valmennustiiminsä kanssa uusia pelitaktiikoita joukkueelleen, jossa keskityttiin muun muassa syöttölinjoihin ja pallottomien pelaajien diagonaalisiin juoksuihin.

Jostain syystä Bayernin uusittu pelisuunnitelma päätyi kuitenkin median tietoon ja tunnettu saksalaisjulkaisu Sports Bild julkaisi verkkosivuillaan kuvan Nagelsmannin strategiasta. Nuori valmentaja on vakuuttunut, että tietovuodon takana on joku joukkueen pelaajista.

– Meillä on myyrä pukuhuoneessa. Tämä on asia, joka häiritsee minua todella paljon. Kyseinen henkilö on tehnyt toiminnallaan haittaa koko joukkueelle. Minun on mahdotonta ymmärtää hänen motiivejaan, sillä tästä on hyötyä vain vastustajille.

– Myyrät ovat uhanalainen laji ja niiden löytäminen on vaikeaa. On kuitenkin vaikea uskoa, että syyllinen pystyy katsomaan itseään peilistä. Yritän selvittää syyt tämän taustalla.

– Mielestäni muiden kunnioittaminen ja hyvät käytöstavat ovat todella tärkeitä, joten toivon todella, että tämä henkilö katuu tekoaan.

Lähde: Goal.com

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga