Serie A

Serie A:ssa huikeaa draamaa: Punainen kortti ja seitsemän häkkiä

Serie A
Pixabay

Serie A:ssa nähtiin sunnuntaina erittäin jännittävä ottelu, kun AS Roma ja Sassuolo iskivät yhteen. Kotijoukkue joutui lopulta pettymään Sassuolon napatessa pisteen 4-3 lukemien myötä.

Vierasjoukkue Sassuolo aloitti pelin väkevästi ja siirtyi johtoon 13. peliminuutilla, kun Armand Lauriente onnistui. Tästä ehti kulua vain viisi minuuttia, kun pallo oli jälleen AS Roman verkon perukoilla ja asialla oli jälleen Lauriente.

Roman hidas alku näytti kostautuvan pahimmalla mahdollisella tavalla. Nicola Zalewski kavensi ennen puolen tunnin täyttymistä, mutta pian tämän jälkeen Stadio Olimpicon taivas tummui.

Marash Kumbulla teki rikkeen omalla rangaistusalueellaan ja hänelle tuomittiin punainen kortti. Domenico Berardi vei seuranneesta pilkusta vieraat kahden maalin johtoasemaan.

Roma ei luovuttanut, vaan nousi jälleen maalin päähän 50. minuutilla Paulo Dybalan toimesta. Andrea Pinamonti kuittasi osuttuaan maalipuiden väliin huikeaa ottelua pelanneen Laurienten esityöstä.

Georginio Wijnaldumin lisäajalla tekemä osuma oli silkkaa kosmetiikkaa ja pisteet matkasivat 4-3 lukemien myötä vieraiden matkaan.

Roman valmentaja, José Mourinho, oli pelin jälkeen raivoissaan, mutta säästyi tällä kertaa ulosajolta. Portugalilaiselle on tuomittu tällä kaudella peräti kolme punaista korttia.