Serie A

Napolille pisteet kotonaan: Georgialaistähdeltä huikea soolomaali

Napoli

Edellisessä ottelussaan Laziota vastaan kompastunut Napoli palasi jälleen voittojen tielle Serie A:ssa. Atalanta kaatui Diego Armando Maradona Stadiumilla Khvicha Kvaratskhelian ja Amir Rrahmanin maaleilla lukemin 2-0.

Edellisellä kierroksella yllätystappion Laziolle kärsinyt Napoli kiillotti kilpeään kaatamalla lauantaina Atalantan kotonaan.

Luciano Spallettin valmentamat sinipaidat aloittivat ottelun vahvasti ja Matteo Politanolle tarjoutui hyvä tilaisuus jo reilun viiden minuutin pelin jälkeen. Italialaisen yritys jäi kuitenkin puolittaiseksi, joten lukemat säilyivät maalittomina.

Vieraiden Mario Pasalic pääsi yrittämään parinkymmenen minuutin kohdalla lähietäisyydeltä, mutta miehen pusku karkasi keittiön puolelle.

Napoli jatkoi tämän jälkeen painettaan, mutta avausnelivitonen päättyi 0-0 lukemissa.

Isännät jatkoivat hallintaansa toisella puoliajalla.

Victor Osimhen pääsi yrittämään pariinkin otteeseen, mutta nigerialaistähden ruuti oli märkää. Ottelun avausmaali syntyi tunnin kohdalla, kun Kvicha Kvaratskhelia laittoi Atalantan puolustuksen täysin nippuun ja viimeisteli tyylikkäästi.

Atalantan paras paikka toisella jaksolla siunaantui Duvan Zapatalle. Kolumbialaisen pusku suuntautui kuitenkin Pierluigi Collinin syliin.

Ratkaisu syntyi hieman ennen 80. peliminuutin täyttymistä.

Amir Rrahman puski pallon vastustamattomasti Atalanta-maalin takanurkkaan. Ottelu päättyi näihin numeroihin, joten pisteet jäivät isäntien haltuun.