Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Valioliiga

Valioliigalegenda avautuu Manchester City-ottelusta: “Olisimme ansainneet enemmän”

Valioliiga
Pixabay

Manchester City sai tehdä täyden päivätyön Crystal Palacea vastaan, mutta onnistui lopulta kaivamaan tärkeän 1-0 voiton. Eaglesin manageri, Patrick Vieira, ei heittänyt pelaajistoaan bussin alle, mutta kritisoi keskitymisen herpaantumista tärkeillä hetkillä.

Crystal Palace ja Manchester City kohtasivat lauantaina Selhurst Parkilla. Pep Guardiolan luotsaama Citizens oli odotusten mukaisesti niskan päällä kotijoukkueen puolustaessa sitkeästi.

Ottelun ratkaisu syntyi hieman ennen 80. minuutin täyttymistä, kun Ilkay Gundogania rikottiin rangaistuspotkun arvoisesti.

Erling Haaland astui täplälle ja iski taivaansinisten voittomaalin. Palacen synkkä putki sai näin ollen jatkoa. Lontoolaiset eivät ole voittaneet otteluakaan tämän vuoden puolella.

– Jälleen kerran minulla on tunne, että olisimme ansainneet enemmän, Eagles-manageri, Patrick Vieira totesi.

– Olen todella turhautunut, sillä puolustimme hyvin Cityä vastaan. Tiesimme, mitä meidän tulee tehdä ja mielestäni onnistuimme siinä.

– Se, että lahjoitimme heille rangaistuspotkun harmittaa minua. Keskittymisemme herpaantui tilanteessa ja se oli jotain, mitä meidän olisi täytynyt välttää. Kaikki kova työmme valui hukkaan pilkun myötä.

– Olimme erittäin aggressiivisia ja kurinalaisia, mutta odotan pelaajiltani enemmän tärkeillä hetkillä.

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga