Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

ManU hyytyi tasuriin Old Traffordilla: Casemiro katseli punaista

Old Trafford
Pixabay

Manchester United ja Southampton kohtasivat sunnuntai-iltapäivän ottelussa Old Traffordilla. Peli ei noussut klassikoiden joukkoon molempien joukkueiden ollessa kaukana parhaastaan.

Kotijoukkue Manchester United määritti pelin virtausta ottelun alkuhetkillä. Punaiset Paholaiset kykenivät luomaan muutamia kelvollisia tontteja Southamptonin tyytyessä puolustamaan.

Varsinkin hurjassa vireessä tällä kaudella ollut Marcus Rashford oli alati vaarallinen ja vaikea pideltävä Saintsin puolustukselle.

Ottelun kuva muuttui totaalisesti 34. peliminuutilla. ManU:n brassijyrä Casemiro taklasi napit edellä ja miehelle tuomittiin suora punainen kortti.

Tilanteessa ei auttanut se, että miehen taklaus osui suoraan palloon. Unitedin pelaaminen puuroutui ulosajon jälkeen ja vieraat pääsivät paremmin peliin mukaan.

Toisella jaksolla molemmilla oli omat saumansa ja tolpat kolisivat kummassakin kenttäpäädyssä. Kaiken kaikkiaan ottelun anti jäi todella vaisuksi, eikä kumpikaan joukkue varmasti ole täysin tyytyväinen.

Saints otti toki arvokkaan vieraspisteen Old Traffordilta, mutta ei pystynyt käyttämään miesylivoimaansa riittävästi hyödykseen.

United on kuitenkin selkeästi pettyneempi kahdesta osapuolesta. Pistemenetyksen lisäksi Casemiron pelikielto on todella tuntuva isku Erik ten Hagin miehistölle.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga