Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

David Moyes kommentoi jättihankinnan penkitystä: “Haluamme saada hänestä enemmän irti”

Gianluca Scamacca
AOP

West Ham teki viime kesänä valtavan määrän uusia hankintoja, mutta homma ei ole lähtenyt toimimaan toivotulla tavalla. Yksi sisään tulleista pelaajista oli Gianluca Scamacca, joka on jäänyt pienelle vastuulle. Joukkueen manageri, David Moyes, kommentoi italialaisen tilannetta.

Vaikeaa kautta pelaava West Ham käytti viime kesän siirtoikkunan aikana valtavan rahasumman uusiin pelaajiin.

Tulokset ovat kuitenkin antaneet odottaa itseään, sillä lontoolaiset majailevat vasta sarjataulukon 17. sijalla.

Hammers kohtasi sunnuntaina Aston Villan kotonaan ja nousi 1-1 tasurin myötä pois suoran putoajan paikalta, tosin vain maalieron turvin.

Yksi kesän hankinnoista, Gianluca Scamacca, ei saanut ottelussa lainkaan peliaikaa, joka herätti West Ham-kannattajien keskuudessa kummastusta. Joukkueen manageri, David Moyes, avautuu italialaishyökkääjän tilanteesta.

Gianlucan täytyy taistella tiensä takaisin pelaavaan kokoonpanoon. Yksikään manageri ei halua valita kentälle huonoa joukkuetta, vaan sitä yrittää valita vahvimman mahdollisen ryhmityksen, jotta tulosta syntyisi.

Scamaccalla on kaikki tarvittavat ominaisuudet, mutta haluamme saada hänestä enemmän irti. Hän tekee paljon oikeita asioita kentällä, mutta meidän on kyettävä käyttämään hänen vahvuuksiaan paremmin.

Lähde: Eurosport

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset