Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Serie A:n tähtipelaaja hamuaa seurasiirtoa kesällä – Liverpool, Barcelona ja Atletico Madrid tarkkailevat tilannetta

Sofyan Amrabat
AOP

Sofyan Amrabatin tulevaisuus on edelleen hämärän peitossa. Fiorentinan keskikentän dynamo on herättänyt runsaasti kiinnostusta Qatarin MM-kisojen jälkeen, mutta toistaiseksi hän on edelleen La Violan pelaaja.

Marokon vahvuus loppuvuodesta pelatuissa MM-kisoissa löi kaikki futisniilot ällikällä. Afrikkalaiset punnersivat väkisin jatkopeleihin ja matka jatkui upeasti aina pronssiotteluun asti, joka on maanosan historian paras suoritus.

Yksi joukkueen näkyvimmistä pelaajista oli Sofyan Amrabat, joka esiintyi edukseen Marokon jokaisessa ottelussa kuuluen turnauksen parhaimpien keskikenttäpelaajien joukkoon.

Seurajoukkuetasolla miehen tulevaisuus on tällä hetkellä täysin auki, sillä huhuja seurasiirrosta on liikkunut MM-kisojen alkuvaiheestä lähtien.

Amrabatin sopimus Serie A:ssa pelaavan Fiorentinan kanssa on voimassa ensi vuoden kesään, joten tuleva siirtoikkuna saattaa olla Violalle viimeinen kunnon tilaisuus tehdä miehellä rahaa.

Huhujen mukaan Amrabat on halukas vaihtamaan maisemaa ja häntä yhdistettiin tammikuun aikana muun muassa Liverpooliin ja FC Barcelonaan.

Myös Atletico Madridin on raportoitu tarkkailevan marokkolaisjyrän tilannetta, joten tulevat kuukaudet tulevat näyttämään mitä hänen kohdallaan tapahtuu.

Fiorentina haluaa pitää miehestä kiinni, mutta riittävän tukeva puntapinkka varmasti saa miettimään tilannetta uudelleen.

Lähde: Football Espana

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset