Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Kulisseissa kuohuu: Real-tähti avautuu väleistään Carlo Ancelottiin: “Emme puhu toisillemme”

Real Madrid
Unsplash

Real Madridin päävalmentaja, Carlo Ancelotti, ei suostu ottamaan kantaa Eden Hazardin tulevaisuuteen. Belgialaisen on jo pidemmän aikaa uskottu olevan vaihtamassa maisemaa, sillä peliaikaa Santiago Bernabeulla tuskin on luvassa jatkossakaan.

Eden Hazardin siirto Real Madridiin on jäänyt historiaan vähemmän mairittelevassa mielessä. Valtavalla 115 miljoonan euron hintalapulla Santiago Bernabeulle siirtynyt Hazard on jäänyt täysin statistin rooliin.

Miehen on jo pidemmän aikaa uumoiltu vaihtavan seuraa ja häntä on linkitetty muun muassa Aston Villan riveihin.

Hazard kertoi hiljattain, että välit Carlo Ancelottin kanssa eivät ole parhaat mahdolliset.

– Välillämme vallitsee molemminpuolinen kunnioitus, mutta emme puhu toisillemme. Vaikka hän ei antaisi minulle peliaikaa, minun täytyy kunnioittaa Ancelottin kaltaista valmentajaa siitä syystä, mitä hän on tehnyt tämän lajin eteen.

– En usko, että tilanteeni tulee muuttumaan. On minun tehtäväni näyttää, että hän voi luottaa minuun, mutta luultavasti hänen mielestään ansaitsen vähemmän kuin muut.

Ancelotti kertoi tilanteesta oman näkemyksensä.

– Emme puhu juurikaan, mutta välimme ovat kunnossa. Hän ei pelaa tällä hetkellä, koska hänen paikallaan on pelaaja, joka on esiintynyt erittäin hyvin (Vinicius Jr). Ensi vuonna minulla on käytössä ne pelaajat, jotka seura haluaa pitää.

Lähde: Birmingham Mail

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga