Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Valencialle hyviä uutisia sairastuvan puolelta: Hurja haaste edessä Metropolitanolla

Jose Gaya
AOP

Takavuosien suurseura Valencia on rämpinyt tällä kaudella erittäin syvällä. Seuralegenda, Ruben Barajan, valmentama joukkue majailee vasta sarjataulukon 17. sijalla. Hiljattain loukkaantuneen kapteenin, Jose Gayan, tilanteesta on nyt saatu lisätietoa.

Valencian kausi on ollut haasteita täynnä. Takavuosina Real Madridin ja FC Barcelonan suurin haastaja on ajautunut pelilliseen kurimukseen, eikä ulospääsyä näytä löytyvän.

Ilonaiheet ovat jääneet tällä sesongilla legendaarisella Mestallalla todella vähiin, sillä valkopaidat ovat valahtaneet putoamistaisteluun.

Joukkue on hävinnyt seitsemän edellisestä kahdeksasta ottelustaan ja majailee taulukon seitsemäntenätoista samassa pistemäärässä ensimmäisen suoran putoajan paikalla olevan Getafen kanssa.

Ruben Barajan suojateilla onkin todella iso tehtävä saada kurssinsa käännettyä. Viikonloppuna tiedossa on kova testi, kun vastaan asettuu Diego Simeonen luotsaama Atletico Madrid.

Colchoneros on pelin suuri ennakkosuosikki ja sarjakolmonen on ollut viime aikoina hyvässä iskussa.

Hieman uskoa Valencialle tuo hiljattain kantautuneet uutiset Jose Gayan tilanteesta. Joukkueen kapteeni loukkasi nilkkaansa harjoituksissa ja hänen osallistumistaan Atletico-otteluun pidettiin epävarmana.

Gayan pitäisi olla kuitenkin jälleen käytettävissä, kun Valencia matkaa Metropolitanolle lauantaina.

Lähde: Football Espana

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga