Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

ManU:lle lisää poissaoloja – Tähtihyökkääjä sivuun muutaman viikon ajaksi

Old Trafford
Pixabay

Manchester United sai maalittomassa Southampton-ottelusta roppakaupalla jobinpostia. Casemiron neljän ottelun pelikiellon lisäksi Punaiset Paholaiset joutuvat tulemaan seuraavat viikot ilman Alejandro Garnachoa, joka loukkaantui Kyle Walker-Petersin niitin seurauksena.

Erik ten Hagin luotsaaman Manchester Unitedin sunnuntainen Southampton-kamppailu sujui vähemmän onnellisten tähtien alla. Lopputulos oli suuri pettymys Red Devilsille, mutta se ei jäänyt ainoaksi huolenaiheeksi.

Casemiron punainen kortti ja sen myötä lätkäisty neljän ottelun pelikielto tulee väkisinkin näkymään Unitedin otteissa. Lisää lunta tupaan tuli myös Alejandro Garnachon loukkaantumisen myötä.

Vaihdosta kentällä tullut argentiinalaislupaus joutui Saintsin Kyle Walker-Petersin rajun taklauksen kohteeksi ja oli pakotettu jättämään pelin kesken.

Garnachon vamman ei pitänyt ensimmäisten arvioiden mukaan olla kovinkaan vakava, mutta viimeisten tietojen mukaan hyökkääjä joutuu huilaamaan ainakin muutaman viikon ajan. Pelin jälkeen Garnachon nähtiin poistuvan Old Traffordilta kainalosauvoilla.

Loukkaantumisensa myötä Garnacholta jää tekemättä myös maajoukkuedebyytti Argentiinan paidassa. Nuorukainen valittiin hallitsevan maailmanmestarin miehistöön, jonka on määrä kohdata Curacao ja Panama harjoitusotteluissa.

Walker-Peters pahoitteli ottelun jälkeen taklaustaan ja pelaajien välien uutisoidaan olevan kunnossa.

Lähde: Daily Mirror

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga