Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Valioliigapelaaja ongelmissa kotimaassaan: Miljoonien sijoitukset kadonneet kuin tuhka tuuleen

Gustavo Scarpa
AOP

Brasilian Serie A:n jättiseuroihin lukeutuvan Palmeirasin kulisseissa kuohuu. Useat seuran entiset ja nykyiset pelaajat ovat tehneet epäilyttäviä sijoituksia, joista on koitunut ikäviä seuraamuksia.

Valioliigaseura Nottingham Forestia nykyisin edustava Gustavo Scarpa on ajautunut ongelmiin kotimaassaan Brasiliassa.

Pelatessaan entisessä seurassaan Palmeirasissa, Scarpa lähti mukaan tuolloisen joukkuetoverinsa, William Bigoden, liikeideaan.

Bigoden osittain omistama yritys sijoittaa kryptovaluuttoihin ja sen tarjoama liiketoimintaidea takasi lupausten mukaisesti sijoituksille 5 prosentin kuukausittaisen kasvun.

Scarpa on raporttien mukaan sijoittanut yritykseen vuosien varrella yli 6 miljoonaa Brasilian realia, joka vastaa karkeasti arvioituna noin miljoonaa euroa.

Scarpa ilmoitti viime vuoden elokuussa haluavansa lunastaa osan rahoistaan. Kun rahoja ei kuulunut hän alkoi epäillä huijausta. Pian tämän jälkeen, saman vuoden marraskuussa, hän teki poliisille rikosilmoituksen kavalluksesta.

Myös Palmeirasia edelleen edustavat Mayke ja Weverton ovat raportoidusti menettäneet suuria summia Bigoden yritykselle ja harkitsevat rikosilmoituksen tekemistä.

Nykyisin Fluminensessa pelaava Bigode lupasi aiemmin korvaavansa Scarpan tappiot, mutta on sittemmin todennut olevansa voimaton tilanteen edessä.

Pelaaja kiistää saaneensa minkäänlaista tuottoa uusien asiakkaiden tuomisesta ja syyttää oman yrityksensä taustalla operoinutta kryptovaluuttoihin erikoistunutta sijoitusyhtiötä. Asian käsittely jatkuu Brasilian oikeusistuimessa.

Lähde: Grupo Globo

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga