Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähde: Tilanne muuttunut radikaalisti: ManU-pelaaja jäämässä sittenkin Old Traffordille

Manchester United
Pixabay

Aaron Wan-Bissakan uran Manchester Unitedissa uskottiin olevan jo paketissa, mutta viime aikoina vastuuta on jälleen alkanut tulla. Viimeisten tietojen mukaan United ei aio päästää häntä lähtemään ilman merkittävää siirtokorvausta.

Cystal Palacesta vuonna 2019 Manchester Unitediin siirtyneen Aaron Wan-Bissakan ura on aaltoillut viime vuosina runsaasti.

Parhaimmillaan saarivaltion vakuuttavimpien laitapuolustajien joukkoon kuuluvan Wan-Bissakan otteet ovat ailahdelleet, jonka myötä vaihtopenkki on tullut tutuksi.

Viime kaudella Diogo Dalot oli selkeästi edellä joukkueen hierarkiassa ja sama tilanne näytti jatkuvan tälläkin kaudella.

Wan-Bissakan uumoiltiin vaihtavan maisemaa viime kesänä, mutta Erik ten Hag halusi pitää hänestä kiinni. Tammikuussa miehen lähtöä pidettiin jälleen varmana, mutta sama kuvio toistui.

Talvitauon jälkeen vastuuta on alkanut tulla ja vammoista kärsinyt Dalot joutuu nyt tosissaan kamppailemaan paikastaan avauskokoonpanossa. Wan-Bissaka on nostanut jatkuvasti osakkeitaan ten Hagin silmissä Dalotin ollessa kaukana alkukauden vireestään.

Wan-Bissakan sopimus umpeutuu vuoden päästä kesällä, eikä United aio raporttien mukaan päästää englantilaista lähtemään aikaisemmin ilman valtavaa siirtokorvausta. Miehen perässä on aikaisemmin ollut ainakin Crystal Palace, Wolves ja West Ham.

Lähde: Transfer Tavern

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset