Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Realin voitto ratkaisi Jude Bellinghamin kohtalon? – “Liverpool ei varmasti ole hänelle oikea vaihtoehto”

Real Madrid
Pixabay

Real Madridin ja Liverpoolin välinen Mestarien liiga-vääntö saattoi osittain ratkaista Jude Bellinghamin kohtalon. Molemmat seurat ovat olleet supertähden kintereillä. Asiantuntijat Rio Ferdinand ja Michael Owen uskovat, että otteluparin ratkettua Bellinghamilla on vain yksi vaihtoehto.

Mestarien liigan pudotuspeleissä nähtiin etukäteen ajateltuna herkullinen ottelupari, kun Real Madrid ja Liverpool arvottiin vastakkain. Kahden jättiseuran välille povattiin ikimuistoista taistelua, mutta se mitä saatiin oli lopulta kaikkea muuta.

Molemmat osaottelut jäivät suhteellisen yksipuoliseksi Madridin oltua pelillisesti valovuosia edellä.

Kumpikin seura on ollut erittäin kiinnostunut Borussia Dortmundin Jude Bellinghamista. Asiantuntijat, Rio Ferdinand ja Michael Owen uskovat vaakakupin kääntyneen nyt Los Blancosin hyväksi.

Uskon, että jos Bellingham katsoi tätä ottelua, hänen päätöksensä selkeytyi, Ferdinand tuumi.

Hän varmasti näkee, että Realissa on mahdollisuus voittaa enemmän pokaaleita. Tämän lisäksi Liverpool on myös vaarassa jäädä kokonaan Mestarien liigan ulkopuolelle ensi kaudella.

Jos Bellingham on tekemässä valintaa näiden kahden seuran välillä, murroksessa oleva Liverpool ei varmasti ole hänelle oikea vaihtoehto, Owen puolestaan kertoi.

He tarvitsevat lisävahvistuksia, mutta UCL:n ulkopuolelle jääminen saattaa romuttaa kaiken.

Lähde: TEAMtalk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset