Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Vaihtaako raha omistajaa? – ManU virittelee jättitarjousta Bundesliigan maalitykistä

Randal Kolo Muani
AOP

Kuten aiemmin uutisoimme, Manchester United on tarkkaillut Eintracht Frankfurtin Randal Kolo Muanin tilannetta. Viimeisten tietojen mukaan punapaidat valmistelevat hyökkääjästä peräti 120 miljoonan euron tarjousta, joka olisi uusi seuraennätys.

Randal Kolo Muani pelaa uskomatonta kautta. Ranskan maajoukkuemies on mättänyt Eintracht Frankfurin paidassa toistaiseksi 11 maalia ja 10 maalisyöttöä.

Kolo Muani onkin ainoa Euroopan huippusarjoissa pelaava pelaaja, joka on yltänyt kaksinumeroisiin lukemiin molemmissa tilastoissa yhdessä Lionel Messin ja Neymarin kanssa.

Ranskalainen on pelannut Frankfurtissa vasta viime kesästä lähtien, mutta hänen huikeiden esitystensä myötä matkan uskotaan jatkuvan edelleen tulevan siirtoikkunan aikana.

Useammat suurseurat ovat nostaneet päätään ja Kolo Muania on yhdistetty ainakin Liverpooliin, Paris Saint-Germainiin sekä Manchester Unitediin.

Kaikkein vahvimmin hyökkääjää onkin linkitetty juuri Unitedin paitaan. Hiljattain kantautuneiden raporttien mukaan ManU valmistelee peräti 120 miljoonan euron tarjousta pelaajasta.

Marcus Rashford on mättänyt hurjalla tahdilla maaleja tällä kaudella, mutta joukkueessa on edelleen tilaa puhtaalle keskushyökkääjälle. Erik ten Hag hankki tammikuussa Wout Weghorstin, mutta hollantilaista on peluutettu kärjen alapuolella.

Lähde: Metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset