Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Lähde: Real Madridille tärkeä jatkosopimus: Supertähti jäämässä Bernabeulle

UCL-pallo
Unsplash

Karim Benzema on lähteiden mukaan allekirjoittanut vuoden jatkosopimuksen Real Madridin kanssa. Viime kauden päätteeksi Ballon d’Orin voittoa juhlinut ranskalainen on kärsinyt tällä kaudella lukuisista vammoista, mutta terveenä ollessaan tehoja on tullut totuttuun tahtiin.

Real Madridin runkopelaajiin vuosikausia kuulunut Karim Benzema, 35, jatkaa viimeaikaisten raporttien mukaan Santiago Bernabeulla myös ensi kaudella. Los Blancosin päävalmentaja, Carlo Ancelotti, on saanut vastailla useita kertoja ranskalaista koskeviin tiedusteluihin.

Italialainen kommentoi Benzeman tilannetta viikonloppuna seuraavasti:

Meidän on otettava huomioon Benzeman ikä, mutta myös se, mitä hän tuo tälle joukkueelle. Hän esiintyi hyvin alkukaudesta ja uskon hänen jatkavan samaan malliin myös ensi kaudella. Minulla hän on ikuisesti Real Madridin pelaaja.

Nyt pelaajan ja seurajohdon uutisoidaan päässeen yhteisymmärrykseen, joka varmasti lämmittää valkopaitojen kannattajia.

Benzema on noussut maailman parhaimpien kärkipelaajien joukkoon hieman myöhemmällä iällä, mutta jos hän pysyy terveenä verkot heiluvat ahkerasti myös ensi kaudellakin.

Ranskalaistähti on ehtinyt voittaa muun muassa viisi Mestarien liigaa ja neljä Espanjan mestaruutta Los Blancosin paidassa.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga