Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Napoli jatkoon vakuuttavalla tavalla – Spalletti ottaa kantaa Guardiolan kommentteihin: “Kyse on pelkistä puheista, joiden tarkoitus on murtaa meidät”

Luciano Spalletti
AOP

Napoli jatkoi liitoaan Mestarien liigassa kaatamalla Eintracht Frankfurtin puhtain 3-0 lukemin. Luciano Spallettin suojatit ovat olleet yksi tämän kauden vakuuttavimmista joukkueista, mutta managerin mukaan hehkutukseen tulee suhtautua varauksella.

Avausosan Saksassa lukemin 0-1 voittanut Napoli ei jättänyt Eintracht Frankfurtille juurikaan mahdollisuuksia kotonaan.

Diego Armando Maradona Stadiumilla pelattu jälkimmäinen osaottelu oli lähes täydellistä sinipaitojen näytöstä ja loppulukemat kirjattiin 3-0 isäntien hyväksi.

Pelin maaleista vastasivat kahdesti osunut nigerialaiskärki Victor Osimhen ja rangaistuspotkusta onnistunut Piotr Zielinski.

Napoli jatkaa siis seuraavalle kierrokselle erittäin vakuuttavalla tavalla, joka ei ole jäänyt muiltakaan seuroilta huomaamatta.

Manchester Cityn manageri, Pep Guardiola, hehkutti hiljattain Napolia ja kertoi kyseessä olevan koko Euroopan paras joukkue.

Partonopein päävalmentaja, Luciano Spalletti, suhtautuu kehuihin kuitenkin varauksella.

– En tunne ylpeyttä tai mitään muutakaan. Ymmärrän, että tähän työhön kuuluu paineiden kasaaminen toisten harteille. Voimmeko asettaa Napolin Manchester Cityn edelle?

– Jos he voivat käyttää siirtomarkkinoilla 900 miljoonaa ja me yhdeksän, niin siihen on luultavasti syynsä. Kyse on pelkistä puheista, joiden tarkoitus on murtaa meidät.

Lähde: Football-Italia

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga