Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Maajoukkueet

Ruotsi nimesi ryhmänsä tuleviin EM-karsintaotteluihin – Zlatan Ibrahimovic tekee paluun maajoukkueeseen

Zlatan Ibrahimovic
AOP

Ruotsin jalkapallosuuruus, Zlatan Ibrahimovic, 41, on jälleen mukana, kun länsinaapuri aloittaa EM-karsintaurakkansa Belgiaa ja Azerbaidžania vastaan. Hyökkääjän kausi on ollut erittäin rikkonainen pitkän kuntoutumisen johdosta.

Ruotsi nimesi maajoukkueensa maaliskuun lopulla käynnistyviin EM-karsintoihin. Länsinaapuri kohtaa kuun lopulla pelattavissa otteluissa Belgian ja Azerbaidžanin.

Mukana on jälleen myös Zlatan Ibrahimovic, joka palaa maajoukkeen vahvuuteen vuoden tauon jälkeen. 41-vuotias ruotsalaislegenda on toipunut vaikeasta polvivammasta ja päässyt jälleen kentälle AC Milanin paidassa, tosin vain kolmessa ottelussa.

Ruotsin päävalmentaja, Janne Andersson, kommentoi Ibrahimovicin tilannetta seuraavasti:

– Zlatan on päässyt kolme kertaa vaihdosta kentälle. Hän tuntee olonsa hyväksi pitkästä poissaolosta huolimatta. Uskon, että hänestä on meille paljon hyötyä. Etenkin kentällä, mutta myös sen ulkopuolella.

Jos Ruotsi etenee ensi vuonna pelattavaan lopputurnaukseen, Ibrahimovicista tulee historian vanhin EM-kisoissa pelannut pelaaja. Nykyinen ennätys on Unkarin Gábor Királyn nimissä, joka oli 40-vuotias edustaessaan maataan vuoden 2016 kilpailuissa.

Ibrahimovic on aiemmin paljastanut lopettamisen pelottavan häntä ja kertonut aikovansa jatkaa pelaamista niin pitkään kuin mahdollista.

Lähde: Firstpost

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Maajoukkueet