Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Maajoukkueet

Kohuhyökkääjä mukana Englannin karsintaryhmässä – Kolme Leijonaa kohtaa Italian ja Ukrainan

Englannin maajoukkue
Pixabay

Brentfordin tähtihyökkääjä, Ivan Toney, on valittu Englannin maajoukkueryhmään maaliskuun lopun EM-karsintaotteluihin. Gareth Southgate nimesi ensimmäisen joukkueensa sitten MM-kisojen jälkeen, kun Kolme Leijonaa kohtaa Italian ja Ukrainan.

Rajussa mediapyörityksessä viime aikoina ollut Ivan Toney on saanut vaihteeksi hyviä uutisia.

Englantilaishyökkääjää uhkaa mittavat sanktiot ja pahimmillaan pitkä pelikielto vedonlyöntikohun seurauksena, mutta tästä huolimatta mies on saanut kutsun Englannin maajoukkueen mukaan.

Toneyn maajoukkuedebyytti miesten tasolla on toistaiseksi vielä tekemättä. Brentfordin pelaaja kutsuttiin viime vuoden puolella ensimmäistä kertaa mukaan, mutta tuolloin minuutteja ei vielä irronnut.

Hyvät otteet pelikentillä ovat kuitenkin jälleen herättäneet Gareth Southgaten huomion ja tällä kertaa vastuuta on todennäköisesti luvassa. Southgate tuskin valitsee miestä toista kertaa peräkkäin vain katselemaan sivusta.

Toney on ollut jälleen kerran yksi Brentfordin kauden valopilkuista iskettyään 24 valioliigaottelussa peräti 16 maalia.

Vammoista kärsineen Raheem Sterlingin nimeä ei löydy Southagaten laatimalta listalta, joka osittain myös vaikuttaa Toneyn mukanaoloon.

Englanti kohtaa torstaina 23. maaliskuuta Italian ja kolme päivää myöhemmin Ukrainan.

Lähde: The Independent

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Maajoukkueet