Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

UCL:n puolivälieräparit selvillä: Chelsea joutuu hurjaan testiin, Pep Guardiola matkaa entiselle kotistadionilleen

UCL-pallo
Unsplash

Mestarien liigan puolivälierävaiheen otteluparit on arvottu. Luvassa on jälleen toinen toistaan herkullisempia kamppailuja.

Mestarien liigan puolivälierien arvonnassa saatiin neljä erittäin kiinnostavaa otteluparia. Real Madrid kohtaa Chelsean viime vuoden puolivälierien ja edellisvuoden välierien uusinnassa.

Carlo Ancelottin luotsaama Madrid on kilpailun hallitseva mestari ja lähtee tähän pariin selkeänä ennakkosuosikkina. Joukkueen hyökkäysarsenaali on ollut viime aikoina pelottavan kovassa iskussa, joten Chelsean puolustukselle on luvassa kaksi erittäin hikistä iltapuhdetta.

Blues on kuitenkin osoittanut venymiskykynsä useaan otteeseen UCL:ssä, joten Graham Potterin ryhmää ei voi täysin laskea ulos.

Manchester City saa puolestaan vastaan Bayern Münchenin, joten Pep Guardiola matkaa entiselle kotistadionilleen.

Kyseessä on etukäteen ajateltuna ehkä kaikkein tasaisin ottelupari, joka tulee luultavasti ratkeamaan pieniin yksityiskohtiin. Cityn Mestarien liigan valloitus ei ole toistaiseksi onnistunut, eikä haaste ole helpoimmasta päästä tälläkään kertaa.

Kolmas ottelupari on täysin italialainen, kun AC Milan ja Napoli ottavat toisistaan mittaa. Huikeaa kautta pelaava Napoli johtaa suvereenisti Serie A:ta ja on tämän parin suosikki.

Milan on kuitenkin näyttänyt suuruutensa moneen kertaan ja joukkueet tuntevat toisensa erittäin hyvin. Luvassa on todennäköisesti kaksi erittäin viihdyttävää ja hyökkäysvoittoista kamppailua.

Inter Milanin ja Benfican välinen mittelö on kaikkea muuta kuin selkeä. Nerazzurrin jatkosaumoihin on helppo uskoa, mutta joukkueen puolustus on haparoinut tällä kaudella, joten Benficalla on tilaisuus yllätykseen.

Mestarien liigan puolivälierien otteluparit:

Real Madrid – Chelsea

Manchester City- Bayern München

AC Milan – Napoli

Inter Milan – Benfica

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Mestarien liiga