Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Luciano Spalletti ottaa kantaa Napolin arpaonneen: “Milan on kuin kotonaan Mestarien liigassa”

Napoli
Pixabay

Kuten aiemmin uutisoimme, AC Milan ja Napoli arvottiin vastakkain Mestarien liigan puolivälierissä. Napoli on useissa etukäteisarvioissa ennakkosuosikki, mutta joukkueen valmentaja, Luciano Spalletti, varoittaa aliarvioimasta vastustajaa.

Napolin valmentaja, Luciano Spalletti, pitää joukkueen arpaonnea Mestarien liigassa huonona. Partonopeita on helppo pitää ennakkosuosikkina AC Milania vastaan, mutta Spalletti kääntää asetelmat toisinpäin.

Napoli selvisi edelliseltä kierrokselta jatkoon Eintracht Frankfurtia vastaan, mutta Spalletti kertoo sen tapahtuneen kaikkea muuta kuin helposti.

– Meillä oli suuria vaikeuksia Frankfurt-otteluparissa, koska kaikki ihmiset ympärillämme puhuivat jatkopaikkamme olevan selviö.

– Tuollainen vaikuttaa psykologisesti ja siitä oli meille pelkästään haittaa. Pääsimme siitä kuitenkin yli ja pystyimme pelaamaan vapautuneesti.

– Onnellisuus on ansaittua, mutta tässä kilpailussa se kestää vain seuraavalle kierrokselle asti. Haluamme antaa Napolin kaupungille hienoja hetkiä myös jatkossa.

– Toivoin, että olisimme välttäneet italialaisjoukkueen kohtaamisen. Olen kuullut puhetta, että arpaonni olisi suosinut meitä. Tälläistä ei voi kuulla kuin täysin jalkapallosta ymmärtämättömän ihmisen suusta.

– Milan on kuin kotonaan Mestarien liigassa ja voittanut kilpailun seitsemän kertaa. Jos kokemuksella on merkitystä, niin he ovat yksi suosikeista tänäkin vuonna.

Lähde: Football-Italia

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga