Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

La Liga-seura ei aio käyttää osto-optiota: Brassipakki palaamassa Manchesteriin

Old Trafford
Unsplash

Alex Tellesin ura ei ole näillä näkymin jatkumassa Sevillassa. Manchester Unitedista lainalla oleva Telles aloitti hyvin uudessa joukkueessaan, mutta peli ei ole kulkenut toivotulla tavalla viime aikoina.

Manchester Unitedissa sivuraiteille ajautunut Alex Telles siirtyi viime vuoden elokuussa lainalle Sevillaan.

30-vuotias brasilialainen ei koskaan pystynyt nousemaan Old Traffordilla odotetulle tasolle. Aiemmin Sporting CP:ssä kovia tehoja mättänyt laitapuolustaja tuskaili sopeutumisensa kanssa jääden pienemmälle vastuulle.

ManU päätti päästää miehen lainalle Andalusiaan vuoden mittaisella sopimuksella, johon kirjattiin vapaaehtoinen osto-optio.

Tellesin peli kulki aluksi upeasti Sevillassa, mutta Qatarin MM-kisoissa tapahtunut loukkaantuminen sotki suunnitelmat. Miehen polvi on vaatinut pitkän kuntoutumisjakson, jonka jälkeen brassi ei ole esittänyt parastaan.

Telles on pudonnut vaihtopelaajan rooliin, eikä ole päässyt tällä kaudella avauskokoonpanoon kuin ainoastaan seitsemässä ottelussa.

Viimeisten tietojen mukaan Sevilla ei aio käyttää osto-optiota, joten Telles on näillä näkymin palaamassa kesällä sateisille saarille. Kyseeseen saattaa tulla myös uusi lainasopimus, sillä Tellesin pelipaikalla operoivat tällä hetkellä Luke Shaw ja Tyrell Malacia.

Lähde: Football Espana

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset