Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Contelta jälleen täyslaidallinen omilleen: “Näen ryhmän itsekkäitä pelaajia, enkä joukkuetta”

Tottenham Hotspur
Pixabay

Kuten aiemmin uutisoimme, Tottenham jäi tasapeliin sarjajumbo Southamptonin vieraana. Spursin käskyttäjä, Antonio Conte, oli kaikkea muuta kuin tyytyväinen omiensa otteisiin.

Valioliigan peränpitäjä, Southampton nitisti lauantaina pisteen Tottenhamilta. Yksi piste lämmittää varmasti enemmän Saintsin leirissä, joka nousi ottelussa kahden maalin takaa-ajoasemasta tasoihin.

Tottenhamin valmentaja, Antonio Conte, on arvostellut tällä kaudella muutamaan otteeseen julkisesti pelaajiaan ja antoi jälleen palaa Soton-tasurin jälkeen.

– En pidä siitä, mitä olen nähnyt muutaman viimeisen ottelun aikana. En ole tottunut tälläiseen urallani. Näen kentällä ryhmän itsekkäitä pelaajia, enkä joukkuetta.

– Meillä on kymmenen peliä jäljellä, ja jotkut luulevat, että voimme taistella tälläisellä asenteella. Taistella mistä? Seitsemännestä tai kahdeksannesta sijasta? Tämä on meidän kaikkien vastuulla.

– Tässä seurassa on totuttu tälläiseen, emmekä kilpaile tärkeistä palkinnoista. Pelaajat eivät halua pelata paineen tai stressin alaisena, koska se on vaikeampaa.

– Omistaja tekee työnsä, mutta miksi seura ei ole koskaan voittanut mitään? Sama tarina on toistunut 20 vuoden ajan.

Conten on huhuttu jättävän työnsä kauden päätyttyä ja tuoreet kommentit heittivät lisää bensaa liekkeihin.

Lähde: Goal.com

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga