Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Sunnuntain El Clasicossa hurjat panokset: “Jos Barcelona voittaa La Liga-kausi on paketissa”

Camp Nou
Unsplash

La Ligassa nähdään sunnuntaina mestaruustaistelun kannalta erittäin tärkeä kamppailu, kun FC Barcelona ja Real Madrid iskevät yhteen. Los Blancosilla ei ole käytännössä varaa pistemenetykseen pitääkseen toiveensa hengissä.

Hiljattain Copa del Reyn välierässä kohdanneet FC Barcelona ja Real Madrid ottavat yhteen La Ligassa sunnuntaina. Camp Noulla pelattavaan otteluun lähdetään erittäin mielenkiintoisista lähtökohdista, sillä ylpeyden ja kunnian lisäksi pelissä on paljon muutakin.

Barcan etumatka sarjakärjessä on tällä hetkellä 9 pistettä, ja kun pelaamatta on 11 kierrosta, Realilla ei ole yksinkertaisesti varaa hävitä.

Xavi Hernandezin miehistö vei Copan avausosan nimiinsä täysin ansaitusti, joten Realilla on nyt todellinen revanssin paikka. Los Blancosin entinen puolustaja, Ivan Helguera, kertoo mietteitään ennen peliä.

– Ottelu on hyvin ratkaiseva, sillä Real Madridilla riittää panosta, ja heidän on voitettava. On mielenkiintoisempaa sarjatilanteen kannalta, jos he voittavat Barcelonan, jolloin jännitys säilyisi. Jos Barcelona voittaa, La Liga-kausi on paketissa.

Paljon on jälleen pelissä, kun nämä kaksi jättiläistä kohtaavat. Asetelmat ovat selkeät, joten sunnuntain ottelusta on lupa povata huikeaa näytöstä.

Lähde: Marca

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga