Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Atleticon kapteeni avautuu Metropolitanon tunnelmasta: “Välillä on tuntunut siltä, ettemme pelaa kotona”

Atletico Madrid
Pixabay

Atletico Madridin kannattajat ovat olleet tällä kaudella tyytymättömiä joukkueen pelaamiseen ja seuran johtoportaaseen. Colchonerosin kapteeni, Koke, kertoo kotistadionin tunnelman vaikutuksesta pelaajiin.

La Ligan kolmannella sijalla majaileva Atletico Madrid on erikoisessa tilanteessa. Aiemmin loistavasta tunnelmastaan tunnettu Civitas Metropolitano on ollut tällä kaudella todella hiljainen.

Frente-ryhmä, joka vastaa suurelta osin kannatuslauluista ja tunnelman ylläpidosta, on tehnyt turhautumisensa seuraa kohtaan selväksi ja päättänyt pysyä hiljaa otteluiden aikana.

Muut kannattaryhmät ovat ärtyneet Frenten toimintaan ja koittaneet pitää ääntä, mutta Metropolitanon hiljaisuus on kuitenkin ollut silmiinpistävää.

Tämä ei luonnollisesti ole jäänyt huomaamatta myöskään pelaajilta. Rojiblancosin kapteeni, Koke, kertoo fanien toiminnasta ja toivoo tilanteeseen pikaista ratkaisua.

– Oli aika, jolloin astelimme Calderonille (entinen kotistadion) ja käytännössä tiesimme voittavamme kannattajien siivittämän tuen avulla.

– On selvää, että nykytilanne vaikuttaa, sillä tällä kaudella on ollut useita otteluita, jolloin stadionilla on vallinnut todella kylmä ilmapiiri. Välillä on tuntunut siltä, ettemme pelaa kotona.

– Meidän täytyy saada kannattajat jälleen puolellemme, koska tarvitsemme heidän tukeaan. Yhtenäisyys teki meistä aiemmin vahvempia. Toivottavasti asioista päästään sopuun.

Lähde: Football Espana

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga