Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Huuhkajat

Huuhkajat lähtee EM-karsintarypistykseen uudistetulla kokoonpanolla: “Pelaajilla on into piukeana”

Markku Kanerva
AOP

Suomen miesten maajoukkua palaa Tanskan Kööpenhaminaan ja Parkenille, kun Tanska ja Suomi kohtaavat EM-karsintojen avausottelussa torstaina 23. maaliskuuta. Pohjois-Irlanti isännöi Suomea Belfastissa Windsor Parkilla sunnuntaina 26. maaliskuuta.

Suomen miesten maajoukkueen päävalmentaja Markku Kanerva nimesi 24 pelaajaa maaliskuun EM-karsintaotteluihin mediatilaisuudessa Helsingissä tiistaina 14. maaliskuuta. Joukkuetta tullaan myös vielä täydentämään.

– Aina se on pähkäilemistä, keitä pelaajia joukkueeseen tullaan valitsemaan, missä kunnossa he ovat ja mitkä ovat näytöt edellisistä peleistä. Joukkueeseen on nimetty 24 pelaajaa ja sitä tullaan täydentämään kahdella johtuen epävarmasta tilanteesta joidenkin pelaajien kohdalla, Kanerva kertoi.

Yksi nyt nimetystä joukkueesta puuttuva pelaaja on talvella FC Schalkeen siirtynyt Jere Uronen, joka kärsii nivusvammasta.

– Odotamme Urosen kuntoutumista, voisiko hän mahdollisesti lähteä mukaan. Myös Oliver Antman on ollut loukkaantuneena, mutta hän toipunut pelikuntoon ja harjoitellut täysillä. Hänet valittiin joukkueeseen viime vuoden vahvojen näyttöjen perusteella. Anssi Suhosella on sama tilanne, Hän on sairastellut, mutta kuntoutunut Hamburger SV:n kokoonpanoon asti, Kanerva kertoi.

Huuhkajat karsii vuonna 2024 Saksassa pelattavaan EM-lopputurnaukseen karsintalohko H:ssa Tanskan, Slovenian, Kazakstanin, Pohjois-Irlannin ja San Marinon kanssa. EM-karsintojen kymmenen lohkovoittajaa ja kymmenen lohkokakkosta etenevät suoraan Saksassa pelattavaan lopputurnaukseen.

– Karsintapelejä on odotettu, ja pelaajilla on into piukeana, kun päästään tositoimiin. Innostus lisääntyy ja sitä myöten myös odotukset. Meillä oli sukupolvien unelma, mutta nyt emme voi puhua unelmasta, vaan kovista tavoitteista.

– Tanska on ennakkosuosikki, mutta myös Slovenia ja Pohjois-Irlanti tulevat olemaan kovia vastustajia. Nations Leaguessa kotiottelunsa voittanut Kazakstan on lohkon musta hevonen, eikä sitäkään voi aliarvioida. San Marino pitää myös ymmärrettävästi hoitaa. Mielenkiintoinen lohko, ja toivottavasti marraskuussa juhlitaan kisapaikkaa, Kanerva summasi.

Huuhkajat maaliskuun EM-karsintaotteluissa

Lukas Hradecký, Bayer 04 Leverkusen
Jesse Joronen, Venezia FC
Viljami Sinisalo, Aston Villa
Robert Ivanov, Warta Poznań
Leo Väisänen, Austin FC
Richard Jensen, Górnik Zabrze
Arttu Hoskonen, Cracovia
Matti Peltola, HJK
Noah Pallas, AC Oulu
Nikolai Alho, Volos NPS
Ilmari Niskanen, Dundee United FC
Pyry Soiri, HJK
Tuomas Ollila, HJK
Glen Kamara, Glasgow Rangers FC
Rasmus Schüller, Djurgårdens IF
Robert Taylor, Inter Miami CF
Robin Lod, Minnesota United FC
Kaan Kairinen, Sparta Praha
Anssi Suhonen, Hamburger SV
Niilo Mäenpää, Warta Poznań
Teemu Pukki, Norwich City FC
Marcus Forss, Middlesbrough FC
Joel Pohjanpalo, Venezia FC
Benjamin Källman, Cracovia
Fredrik Jensen, FC Augsburg
Oliver Antman, FC Groningen

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Huuhkajat