Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Maajoukkueet

Espanja julkisti pelaajalistansa tuleviin EM-karsintaotteluihin: Mukana isoja yllätyksiä

Espanja
Pixabay

Espanjan maajoukkueen tuore päävalmentaja Luis de la Fuente on nimennyt ensimmäisen maajoukkueensa La Rojan tuleviin EM-karsintaotteluihin.

Espanjan uusi valmentaja Luis de la Fuente on julkistanut ensimmäisen pelaajaryhmänsä tuleviin EM-karsintaotteluihin Norjaa ja Skotlantia vastaan.

Sergio Ramos jätettiin pois listalta, joka kyseenalaistettiin espanjalaismedian toimesta. Sergio Busquets on toinen iso nimi, joka ei ole tällä kertaa mukana.

Real Madrid on tuttuun tapaan hyvin edustettuna, kun mukana on kolme Los Blancosin pelaajaa, jotka ovat Dani Carvajal, Dani Ceballos ja Nacho Fernandez.

Yllätysnimenä voidaan pitää Sevillassa lainalla pelaavan Bryan Gilin valintaa. Tottenhamin sopimuspelaajalla on toistaiseksi vyöllään neljä maaottelua.

Espanjan joukkue maaliskuun EM-karsintaotteluissa:

Maalivahdit: Kepa Arrizabalaga, Robert Sanchez, David Raya.

Puolustajat: Jose Gaya, Alejandro Balde, Aymeric Laporte, Inigo Martinez, Nacho Fernandez, David Garcia, Pedro Porro, Dani Carvajal.

Keskikenttäpelaajat: Rodri Hernandez, Martin Zubimendi, Mikel Merino, Gavi, Fabian Ruiz, Dani Ceballos, Pedri.

Hyökkääjät: Nico Williams, Alvaro Morata, Dani Olmo, Bryan Gil, Mikel Oyarzabal, Joselu Mato, Iago Aspas, Gerard Moreno.

Lähde: Football Espana

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Maajoukkueet