Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Lontoon derby Arsenalin juhlaa: “Toivottavasti voimme jatkaa samalla tavalla”

Emirates Stadium
Pixabay

Valioliigan sarjakärki Arsenal ei jättänyt Crystal Palacelle juurikaan saumoja sunnuntain pelissä. Gunnersin käskyttäjä, Mikel Arteta, oli tyytyväinen joukkueensa onnistumisiin laajalla rintamalla.

Patrick Vieiran hiljattain managerin paikalta erottanut Crystal Palace ei pystynyt tarjoamaan Arsenalille kunnon vastusta Lontoon paikallispelissä.

Etihadilla käyty kamppailu oli totaalista Tykkimiesten hallintaa ja loppulukemat kirjattiin 4-1 isäntien hyväksi.

Bukayo Saka oli joukkueensa suurin sankari tehtyään kaksi maalia. Arsenalin muut osumat merkattiin Gabriel Martinellin ja Granit Xhakan nimiin. Palacen ainokaisesta vastasi Jeffrey Schlupp.

Mikel Arteta ylisti suojattiensa esitystä ja oli kokonaisuudessaan tyytyväinen pelin antiin.

– Tämä oli meiltä todella ehjä esitys. Parannamme edelleen jatkuvasti. Yhteispelimme ja syöttöjen ajoitus oli ihailtavalla tasolla. Pystymme tekemään vastustajan puolustamisesta vaikeaa, koska emme hyökkää ennalta-arvattavalla tavalla.

– Olen todella tyytyväinen, että onnistumisia tuli laajalla rintamalla. Toivottavasti voimme jatkaa samalla tavalla.

– Saka on parantanut otteitaan, sillä hänellä on oikeat pelaajat ympärillään, jotka auttavat häntä. Hän on esiintynyt tasaisesti korkealla tasolla, joka on erittäin tärkeää koko joukkueen kannalta. Hän haluaa kehittyä entistä paremmaksi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga