Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Fulham-manageri avautuu punaisesta kortistaan: “Haluan todellakin nähdä, mitä tuomari väittää minun sanoneen”

Fulham
Pixabay

Kuten aiemmin uutisoimme, Manchester Unitedin ja Fulhamin välisessä ottelussa läikkyi toden teolla. Lontoolaisten manageri, Marco Silva, ei sulattanut täysin tuomarin tekemiä päätöksiä, mutta myönsi, että hermokontrollin täytyy säilyä jatkossa paremmin.

Old Traffordilla pelattu Manchester Unitedin ja Fulhamin ottelu sai toisella puoliajalla rumia piirteitä. Willianin katsottiin estäneen selvä maali kädellään, joten hänelle tuomittiin suora ulosajo.

Serbitankkeri, Alexandar Mitrovic, menetti totaalisesti malttinsa ja töni erotuomari Chris Kavanaghia punaisen kortin arvoisesti. Mitrovic ei suostunut sulattamaan päätöstä ja tilanteen rauhoittamiseen tarvittiin useampi pelaaja.

Cottagersin manageri, Marco Silva, joka tuli itsekin ulosajetuksi, kommentoi tapahtumia pelin päätyttyä.

– Willianin tapauksessa tuomio oli oikea, jos tuomari näki tahallisen käsivirheen. Jos VAR näkee virheen tilanne on selkeä.

– Mitrovicin täytyy hallita hermonsa paremmin. Haluaisin tietää, onko säännöt olleet samat tällä kaudella kaikille pelaajille, mutta on selvää, että hermokontrollin täytyy säilyä. Vaikka kaikki tapahtui hetkessä hänen täytyy ottaa opikseen.

– Epäilen suuresti, että oma toimintani olisi ollut punaisen kortin arvoista. Haluan todellakin nähdä, mitä tuomari väittää minun sanoneen.

Lähde: Eurosport

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga