Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Ten Hag joutumassa pettymään: Superlupaus jatkamassa nykyisessä joukkueessaan

Old Trafford
Unsplash

Ajaxia edustava Mohammed Kudus on pelaaja, jonka uskotaan vaihtavan lähiaikoina isompiin maisemiin. Ainakin Manchester Unitedin on raportoitu olevan hänen kintereillään. Ghanalainen ottaa nyt kantaa tulevaisuuteensa.

Vuonna 2020 Tanskan liigassa pelaavasta Nordsjaellandista Ajaxiin saapunut Mohammed Kudus on herättänyt useamman suurseuran kiinnostuksen.

Uskomattoman potentiaalin omaava keskikenttäpelaaja on ollut jo hyvän tovin aikaa Manchester Unitedin tähtäimessä.

Red Devilsin nykyinen manageri, Erik ten Hag, olikin juuri aikanaan vastuussa Kudusin tuomisesta Amsterdamiin. Lähteiden mukaan ten Hag haluaa jälleen yhdistää voimat nuorukaisen kanssa ja hankkia hänet Old Traffordille.

Kudusin voimassaoleva sopimus kattaa vuoteen 2025 asti, mutta Ajaxin uskotaan haluavan pitää tähdestään kynsin hampain kiinni.

Kudus avasi hiljattain medialle tulevaisuudentavoitteitaan.

– Olen tällä hetkellä todella onnellinen Ajaxissa, mutta vieläkin onnellisempi, jos pystymme voittamaan tuplamestaruuden.

– Miksi en haluaisi jatkaa täällä? Saan runsaasti vastuuta ja olen pystynyt kehittymään.

– Tässä vaiheessa kyse on vain neuvottelujen aloittamisesta. Kun aika on oikea tulen keskittymään siihen, mutta agenttini on luonnollisesti päävastuussa. Haluan keskittyä täysillä mestaruustaisteluun.

Lähde: Manchester Evening News

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset