Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

ManU-hyökkääjä vaihtamassa kauden jälkeen maisemaa? – “Mielestäni nyt ei ole oikea hetki puhua siitä”

Jalkapallo
Pexels

Anthony Martialin ura Manchester Unitedissa lähti upeasti liikkeelle, mutta lukemattomat loukkaantumiset ovat hidastaneet hänen kehitystään. Red Devilsin päävalmentaja, Erik ten Hag, vakuuttaa edelleen luottavansa 27-vuotiaaseen ranskalaiseen, mutta ei ota kantaa tämän tulevaisuuteen.

Ranskalaishyökkääjä, Anthony Martial, on saanut oman osansa loukkaantumisista. Mies saapui Manchester Unitediin vuonna 2015 teini-ikäisenä raakileena, mutta upeat otteet jääneet keneltäkään huomaamatta.

Martialin maalivainu on aina ollut huippuluokkaa, mutta mies ei tunnu pysyvän millään kunnossa. Tällä kaudella vyölle on kertynyt ainoastaan 9 valioliigaottelua. United-manageri, Erik ten Hag, kertoo luottavansa Martialiin, mutta ei halua spekuloida hänen tulevaisuudellaan.

– Mielestäni nyt ei ole oikea hetki puhua siitä, mitä tulevaisuudessa tapahtuu. Mutta minä uskon häneen. Aina kun hän on käytettävissä, hän tuo todella suuren panoksen joukkueen pelaamiseen.

– Hän harjoittelee tällä hetkellä. Teemme hänen kanssaan töitä, jotta hän olisi kunnossa ja käytettävissämme.

Unitedin hyökkäyskalusto on ollut tällä kaudella niin hyvässä iskussa, että Martialin on vaikea nähdä nousevan vakituiseen avauskokoonpanoon.

Maisemanvaihdos saattaisi piristää ranskalaisen hieman hiipunutta uraa, joka olisi voinut olla hyvinkin toisenlainen ilman jatkuvia loukkaantumisia.

Lähde: Daily Mirror

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset