Bundesliiga

Uskomaton löylytys: Dortmund nousi sarjakärkeen vakuuttavalla tavalla

Borussia Dortmundin kannattajia
Pixabay

Borussia Dortmund pisti pystyyn melkoisen näytöksen kaatamalla FC Kölnin lukemin 6-1. Keltapaitojen kapteeni, Marco Reus, ylisti joukkueensa suoritusta.

Bundesliigassa todistettiin lauantaina todellista ylikävelyä, kun Borussia Dortmund kuritti FC Kölniä olan takaa. Raphael Guerreiro avasi maalihanat vartin kohdalla. Sebastian Haller lisäsi kotijoukkueen johtoa pari minuuttia myöhemmin.

Marco Reus ja Donyell Malen iskivät maalin mieheen puolen tunnin jälkeen, jonka myötä homma oli käytännössä taputeltu.

Davie Selke vastasi hieman ennen puoliaikaa Kölnin ainokaisesta. Pelin tempo laski aavistuksen toisella puoliajalla, mutta joukkueiden väliset voimasuhteet eivät muuttuneet.

Haller ja Reus merkkauttivat kumpikin illan toisensa, joten kamppailu päättyi Dortmundin 6-1 voittoon. Joukkueensa kapteeni, Reus, oli luonnollisesti erittäin tyytyväinen ottelun loppulukemiin.

– Tämä oli meiltä todella kokonaisvaltainen esitys. Määräsimme tahdin alusta lähtien ja otimme keskikentän hallintaan. Pystyimme rakentelemaan hyviä hyökkäyskuvioita, joista maalimme syntyivät.

– Lopetimme Schalke-ottelussa pelaamisen kesken ja olimme todella pettyneitä tulokseen (2-2). Sen takia tämä voitto ja sarjakärkeen nouseminen tuntuu hyvältä.

Bayern München on toisena pisteen vähemmän pelanneena ja kohtaa tänään Lukas Hradeckyn edustaman Bayer Leverkusenin.